Страница 
 од 1419
Година 2018.
Име и презиме спортисте Миладин Дендић
Пол М
Датум рођења 09/09/1962
Стипендиран Не
Клуб БРИЏ КЛУБ "НС-1"
Општина/Град НОВИ САД
Место Нови Сад
Спорт БРИЏ
Категорија спортиста националног ранга
Име и презиме националног тренера Дарко Парежанин
Име и презиме клупског тренера Дарко Парежанин
Напомена
Страница 
 од 1419
©2018-2020. Покрајински секретаријат за спорт и омладину. Сва права задржана.