Страница 
 од 1248
Година 2018.
Име и презиме спортисте Зоран Шарић
Пол М
Датум рођења 13/07/1975
Стипендиран Не
Клуб БРИЏ КЛУБ "НС-1"
Општина/Град НОВИ САД
Место Нови Сад
Спорт БРИЏ
Категорија спортиста националног ранга
Име и презиме националног тренера Дарко Парежанин
Име и презиме клупског тренера Дарко Парежанин
Напомена
Страница 
 од 1248
©2018-2020. Покрајински секретаријат за спорт и омладину. Сва права задржана.