Страница 
 од 1452
Година 2018.
Име и презиме спортисте Кристијан Фрис
Пол М
Датум рођења 21/04/1984
Стипендиран Да
Клуб РВАЧКИ КЛУБ "ПРОЛЕТЕР"
Општина/Град ЗРЕЊАНИН
Место Зрењанин
Спорт РВАЊЕ
Категорија заслужни спортиста
Име и презиме националног тренера Милорад Докманац
Име и презиме клупског тренера Војислав Трајковић
Напомена
Страница 
 од 1452
©2018-2020. Покрајински секретаријат за спорт и омладину. Сва права задржана.