Страница 
 од 1419
Година 2022.
Име и презиме спортисте Катарина Лукић
Пол Ж
Датум рођења 12/04/1998
Стипендиран Да
Клуб ЖОК "СРЕМ"
Општина/Град СРЕМСКА МИТРОВИЦА
Место Сремска Митровица
Спорт ОДБОЈКА
Категорија спортиста националног ранга
Име и презиме националног тренера Даниеле Сантарели
Име и презиме клупског тренера Маријана Мусулин
Напомена
Страница 
 од 1419
©2018-2020. Покрајински секретаријат за спорт и омладину. Сва права задржана.