Година 2018.
Име и презиме спортисте Михаил Дудаш
Пол М
Датум рођења 01/11/1989
Стипендиран Не
Клуб АК Војводина
Општина/Град НОВИ САД
Место Нови Сад
Спорт АТЛЕТИКА
Категорија заслужни спортиста
Име и презиме националног тренера Феђа Камаси
Име и презиме клупског тренера Феђа Камаси
Напомена